Valet och kvalet

Det är inte så svårt att välja sajt som man kan tro när det gäller att spela hasardspel online. Det är nämligen så att det finns några kriterier som man kan ha i bakhuvudet vilket gör det väldigt mycket enklare:

 

  • Spelutbud, har dem ett bra utbud när det kommer till just mitt favoritspel?
  • Har dem bra bonuserbjudanden på sajten som jag kan dra nytta av?
  • Är deras kundsupport något att hänga i granen? Om jag undrar något, hur snabbt får jag svar?
  • Trivs jag med utseendet på sajten? Är det lätt att hitta på den, vart ligger mina favoritspel?
  • Vill jag kunna ladda ner en spelklient eller vill jag spela direkt i webbläsaren?

 

Vi börjar med punkt nummer ett, säg att jag älskar att spela Black Jack, eller bara är väldigt intresserad av att göra just det. Då är det ju inte en bra spelsajt för mig om dem inte har ett bra utbud av just Black Jack-spel.

Punkt nummer två, det här med bonuserbjudanden, vad är en bra bonus egentligen? Det gäller att läsa det finstilta. En bonus kan verka helt otroligt bra men det som egentligen räknas är om man verkligen tror att man kommer att få nytta av den. Det har att göra med omsättningskrav, alltså hur många gånger måste jag omsätta min bonus med egna pengar för att kunna plocka ut den i vinstpengar? Om det är extremt många gånger och du vet med dig själv att det kommer att ta väldigt lång tid för dig att göra det så kanske det inte spelar någon roll hur mycket bonus du får.

Kundsupport, punkt nummer tre, detta är väldigt viktigt att tänka på. Först och främst, kan man få support på svenska? Eller kan jag faktiskt tänka mig att få support på något annat språk om jag kan det bättre eller i alla fall lika bra. När man kör fast och inte kan klura ut hur något fungerar på en sajt så är det väldigt bra om man snabbt kan få adekvata svar från kundsupport. Så sök runt på nätet, det brukar finnas flera recensioner av de större spelsajterna där man alltid nämner kundsupporten.

Så kommer vi till utseendet på spelsajten, för en del människor är detta extremt viktigt. Och man vill ju inte spela på en sajt där man tillexempel blir stressad av utseendet? Sedan är det en stor fördel om det är enkelt att hitta på spelsajten så att man enkelt kommer åt sitt favoritspel.

Spelklient? Vad är det? Såhär fungerar det på många ställen, antingen laddar du ner en programvara som är gratis och installerar den för att spela, eller så spelar du direkt i din webbläsare. Anledningen till att det kan vara något att tänka på är denna, om du har en dator med lite långsam uppkoppling så är den nedladdningsbara klienten att föredra. Då behövs det inte skickas en massa information fram och tillbaka som då kan göra att spelet hänger sig. Har du en dator med snabb uppkoppling så kan du enkelt spela direkt i webbläsaren. Men oftast så är det så generellt sett att den nedladdningsbara klienten ger bättre grafik och i en del fall ett större spelutbud.